Benvinguts a Motos Tarragona

Més de 40 anys al seu servei. Trobi la seva moto nova o d'ocasió a Motos Tarragona, el seu concessionari oficial Yamaha, Keeway, Rieju, Hyosung i Benelli a Tarragona ciutat. També trobarà una amplíssima gamma d'accessoris de les millors marques del mercat com Schuberth, Shiro, Nolan, Nzi, Zeus, Shad, Givi, Rainers, Puig, Galfer, Urban, Belstaff, Garibaldi, Oxford...i recanvis oficials. Vingui a visitar-nos a la nostra botiga i taller!

marine bicicletes

Després d'una carrera com a pilot de motocicletes, és l'any 1976 quan José Luís Sienes s'endinsa a l'aventura de montar el seu propi taller ubicat al carrer Pin i Soler de Tarragona. Anys més tard, decideix obrir la seva botiga de motos al carrer Estanislau Figueres de la mateixa ciutat, sota el nom de Motos Tarragona.

marine bicicletes

Quan José Luís Sienes dóna pas a la segona generació, l'empresa decideix fer un gir i adaptar-se als nous temps. Així doncs, es reubiquen la botiga i el taller a les noves instal·lacions de l'Avinguda Principat d'Andorra de Tarragona regentades, avui dia, pels seus dos fills, Carles Albert i Víctor.

Tot l'esforç i dedicació durant aquests anys ens ha servit per ser l'únic concessionari oficial Yamaha Scooter; concessionari oficial Keeway; concessionari oficial Rieju; concessionari oficial Hyosung i concessionari oficial Benelli a la nostra ciutat.

marine bicicletes

El nostre equip comercial atèn, informa i assessora els clients perquè aquests puguin comprar o equipar la seva moto o ciclomotor al seu gust. Sempre adaptant-nos al màxim a les seves necessitats. El nostre objectiu és donar un servei integral, des de la venta del vehicle fins al més mínim detall, tant en equipament com en el servei post-venta. Ademés, a Motos Tarragona treballem per poder oferir els millors preus.

Al ser concessionari oficial Yamaha Scooter disposem de motos de prova Demobikes a disposició dels nostres clients. Un servei totalment gratuït. Per reservar una d'aquestes motocicletes truqui'ns al 977 216 244 o passi directament pel nostre concessionari.

A la botiga, també pot trobar una amplíssima gamma d'accessoris i recanvis oficials de Yamaha, Keeway, Rieju, Hyosung i Benelli. No només això, sinó que també treballem amb les millors marques d'accessoris i roba del mercat com Schuberth, Shiro, Nolan, Nzi, Zeus, Shad, Givi, Rainers, Puig, Galfer, Urban, Belstaff, Garibaldi, Oxford...

Tot això per a què disfruti de la seva moto amb la màxima seguretat i comoditat. A la boutique disposem d'una Zona Outlet on pot trobar les millors ofertes de productes d'altres temporades, productes descatalogats, productes amb algun petit defecte o últimes talles.

marine bicicletes

Motos Tarragona disposa d'un ampli taller de més de 400m2 de superfície. Aquestes instal·lacions estan totalment reglamentades per a què els nostres mecànics professionals puguin realitzar la seva tasca.

El taller de Motos Tarragona té concedit el Servei Tècnic Oficial Yamaha, Keeway, Rieju, Hyosung i Benelli. Els nostres mecànics estàn totalment preparats per deixar la seva moto o ciclomotor en perfectes condicions.

Els professionals tècnics estan en continua actualització tècnica impartida pels fabricants. Coneixen en profunditat els avanços introduïts en els nous models que les marques treuen al mercat.

L'equip tècnic de taller ofereix un servei de manteniment, i, evidentment, donem servei a qualsevol client que necessiti assistència. Els nostres serveis, ademés del manteniment periòdic de la moto, inclueixen revisions pre-ITV, peritatges, reparacions amb garantia de la marca, reparació i modificació de tot tipus de motos.

marine bicicletes

Disposem de servei de financiació a mida amb diferents quotes i diferents entitats financeres. Posant a disposició del client una financiació ajustada.